Uutiset

Ooperin maalaus valmis

Ooperin juhlatilojen ulkomaalaus suoritettiin Ryhdin ja työttömät ry:n yhteisenä projektina. Toiminnanjohtaja Leinon mukaan yhteistyö oli hedelmällistä ja työnjälki ammattimaista. Leino ilomielin suosittelee kyseistä yhteistyömallia myös muille yhdistyksille tai vastaaville. Kuvassa oik. Pj Virtanen, Ville, Marko, Turo sekä Rami       Share This:

2016 tanssi asiaa ja uudistus tanssi-iltoihin

29.10 Tanssiorkesteri Markku Ingnatius solistinaan Mervi Kari. Liput 13 e 15.11 Alustava varaus tansseihin Orkestereilla pyrimme tuomaan sitä aitoa perinteistä tanssittavaa musiikkia Ooperiin. Uudistuksia on luvassa. Eli Tanssi aika muuttuu aikaisemmaksi, aloitus klo 20 ja soitto päättyy klo 24. Molemmissa tansseissa on oluen ja siiderin myynti perinteisen kahvin ja lisukkeiden lisäksi. Molemmat myynnit ovat omilla […]

Kortelan Ryhti 12.9 TUL maastokisoissa

Kortelan Ryhti oli monen juoksija voimalla Rauman Lähdepellolla kisaamassa TUL:n Satakunnan piirin maastomestaruuskisoissa. Kuvassa pojat helteisen päivän päätteeksi. Vas. Teemu Haveri, Mika Leino, Matti Pesälä.   Tulokset linkin takaa: http://www.tul.fi/Lajitjakilpailut/Tulokset.aspx Share This:

2016 tapahtumat

29.10 Mervi Kari & Tanssiorkesteri Markku Ingnatius  klo 20-00.00  liput 13 euroa Tanssikurssit  syksyllä keskiviikkoisin ja torstaisin. Share This:

2017 varaukset

20160803_093235

 2017 vuoden myynti on hyvin jo alulla. Ooperi uudistuu kokon ajan, ulkomaalaus , ruokailuvälineitä on uusittu, sisällä jatketaan vielä remontoimista jotta asiakkaat olisivat entistä tyytyväisempiä. Soita ja tule tutustumaan paikan päälle!   Share This: