Uutiset

Ooperin maalaus valmis

Ooperin juhlatilojen ulkomaalaus suoritettiin Ryhdin ja työttömät ry:n yhteisenä projektina. Toiminnanjohtaja Leinon mukaan yhteistyö oli hedelmällistä ja työnjälki ammattimaista. Leino ilomielin suosittelee kyseistä yhteistyömallia myös muille yhdistyksille tai vastaaville. Kuvassa oik. Pj Virtanen, Ville, Marko, Turo sekä Rami       Share This:

2017 tanssi asiaa

Alustavat tanssipäivät 11.2 25.2 11.3 Helatorstaina Souvarit   Jos yhdistyksesi tai seurasi kaipaa varainhankintaa järjestämällä edullisesti tansseja, ota yhteyttä! Share This:

2017 varaukset

20160803_093235

 2017 vuoden myynti on hyvin jo alulla. Ooperi uudistuu kokon ajan, ulkomaalaus , ruokailuvälineitä on uusittu, sisällä jatketaan vielä remontoimista jotta asiakkaat olisivat entistä tyytyväisempiä. Soita ja tule tutustumaan paikan päälle! Tarjoushinta marraskuun loppuun asti, ensi kesän hinta ( kesä-elokuu) mutterissa jäljellä olevissa viikonlopuissa 600 euroa. Varaa nopeasti.   Share This:

Ooperin sivut uudistuvat

tervetuloa

Kortelan ryhti Ry päätti kesällä 2015 uudistaa Ooperin ja Kortelan ryhdin julkisivua internetissä. Sivustojen ulkoasu uudistuu, ja sivustoista tulee yhä paremmin Kortelan ryhdin jäseniä ja Ooperin asiakkaita tarpeita palvelevat.   Sivustoilla julkaistaan myös parhaita paloja Kortelan ryhdin ja Ooperin historiasta. Lisäksi sivustoilla esitellään paremmin Ooperin tiloja, ja tilojen käyttömahdollisuuksia, sekä myös alkaen hinnat, joilla Ooperin […]